ONZE DIENSTVERLENING

DIRECTE ZORGVERLENING

Overname van de totale zorgvraag van A tot Z

DE OPLOSSING VOOR UW CLIËNTEN MET COMPLEXE ZORGVRAGEN

Het is mogelijk om uw specifieke cliëntgerichte zorgvraag bij ons onder te brengen. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld zorg voor groepsongeschikte cliënten, begeleiding in het onderwijs, het opzetten van een gezinshuis, het verbeteren van het pedagogisch leefklimaat, het verzorgen van een-op-eenbegeleiding of het opzetten van een nieuwe afdeling. Hierbij worden onze zorgprofessionals projectmatig ingezet en dragen zij de verantwoordelijkheid voor de zorg aan de cliënt en werken zij zelfstandig binnen de kaders van uw instelling.

Deze inzet is vrijgesteld van btw, aangezien zij direct gekoppeld is aan zorgverlening. Onze samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot deze directe zorgverlening voldoet aan alle juridische en fiscale voorwaarden. Tarieven voor directe zorg zijn afhankelijk van de werkzaamheden, de benodigde expertise en de tijdsduur van het project. Derhalve worden deze tarieven op basis van een specifieke aanvraag vastgesteld.

ONZE PARTNERS

Onze partners  zijn toonaangevende organisaties binnen de gezondheidszorg. Zij  dragen bij aan het welzijn van mensen in de maatschappij door middel van  medische en  maatschappelijke hulp. XTRN heeft het voorrecht en de verantwoordelijkheid om hen te ondersteunen in deze taak. Dit is een taak die wij  uiterst serieus nemen. Wij werken samen met:

ONZE SPECIALISMEN

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wij helpen u graag met uw (acute) personeelsvragen en/of complexe zorgvragen

ONZE DIENSTVERLENING

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.