OVER XTRN

ONZE 

Veiligheid voor uw cliënten en medewerkers

Veiligheid in de zorg is een belangrijk aspect; veiligheid voor de cliënt, maar zeker ook veiligheid voor de medewerkers. Beveiliging in de zorg vraagt specifieke expertise. XTRN plaatst speciaal hiervoor opgeleide beveiigingsprofessionals binnen zorginstellingen of ondersteunt ambulante medewerkers bij risicovolle huisbezoeken. Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig. Zorgbeveiligers wel en kunnen uw zorginstelling en medewerkers ondersteunen. 

XTRN BIJSTANDSTEAM

Het XTRN Bijstandsteam is een speciaal ondersteuningsteam dat 24/7 paraat staat voor calamiteiten en crisisondersteuning. Indien medewerkers van partners zich in risicovolle situaties begeven of dreigen te bevinden, kunnen zij een beroep doen op het XTRN Bijstandsteam zonder de situatie te laten escaleren door inschakeling van de politie. XTRN Bijstandsteam is gespecialiseerd in het de-escaleren van dreigende situaties en het waarborgen van de veiligheid van alle betrokkenen. De teams worden opgeleid en begeleid vanuit XTRN.

ONZE SPECIALISME

De professionals van XTRN werken met diverse doelgroepen zoals kinderen met complexe gedragsproblematiek, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen met specifieke en veelal complexe medische aandoeningen. 

XTRN levert zorgprofessionals in de GGZ, een doelgroep met een doorgaans complexe problematiek. Dit vraagt naast veel kennis ook tact, stressbestendigheid en het vermogen snel te kunnen schakelen, van de professionals. Daarnaast zijn het echte teamwerkers in het belang van de cliënt.

XTRN is actief binnen de maatschappelijke dienstverlening in onder andere de verslavingszorg, dak- en thuislozenopvang, schuldsanering, gezinsondersteuning en crisisopvang. Wij bieden onze partners ondersteuning door het tijdelijk overnemen van zorgvragen, het detacheren van zorgprofessionals, het uitvoeren van nachtdiensten, en het verzorgen van zorgbeveiliging en vervoer. 

XTRN ondersteunt huisartsenposten door het verzorgen van triage diensten in de avonden, nachten en weekenden. Onze gediplomeerde triagisten en junior triagisten zijn ervaren, flexibel en hebben allen een passie voor het vak. Na een korte inwerktijd op locatie, door onze eigen opleiders, zijn zij in staat om zelfstandig diensten te draaien.

XTRN is actief in de gehandicaptenzorg, een doelgroep waarin passie, contact en creativiteit centraal staan. De behoeften van de cliënt in zijn of haar leef- en woonomgeving staan voorop en vormen steeds het uitgangspunt voor interventies door onze zorgprofessionals.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wij helpen u graag met uw acute personeelsvragen en/of complexe zorgvraag

OVERIGE DIENSTVERLENING

UITZENDEN & DETACHEREN

DIRECTE ZORGVERLENING

GGZ VERVOER

BESCHERMD WONEN

WAT ONZE PARTNERS EN MEDEWERKERS ZEGGEN

terugbelverzoek

Heeft u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.