UITZENDEN & DETACHEREN

Flexibele invulling van uw openstaande uren

De oplossing voor uw personeelstekort en acute roosterproblemen

Wij bieden u bij (acute) bezettingsproblemen flexibele invulling van diensten voor korte of langere tijd. Dit doen wij door een goede match te maken tussen uw vraag en ons aanbod van gediplomeerde en competente professionals; of het nu het oplossen van roosterproblemen betreft of een opdracht voor langere tijd waarbij de zorgprofessional zich voor langere tijd aan uw organisatie committeert. Deze professionals staan onder directe aansturing en begeleiding van u of uw eigen medewerkers. Gezien het dienstverlenende karakter, is deze inzet van professionals btw-plichtig.

Onze gediplomeerde professionals

Ons netwerk van professionals is groot en breed van opzet; van triagist tot verpleegkundige en van pedagogisch medewerker tot zorgbeveiliger. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket van zorgverleners aanbieden. Wij vinden het van belang om extra aandacht te besteden aan onze gediplomeerde en competente professionals. Enerzijds doen wij dit door intensief persoonlijk contact met hen te onderhouden, anderzijds door hen mogelijkheden tot trainingen en opleidingen te bieden. Zo bestaat bij ons ook de mogelijkheid voor professionals om (aanvullende) beroepsopleidingen te volgen. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze professionals en het maken van de optimale match tussen uw vraag en de in te zetten professionals.

ONZE SPECIALISMEN

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wij helpen u graag met uw (acute) personeelsvragen en/of complexe zorgvragen

OVERIGE DIENSTVERLENING

DIRECTE ZORGVERLENING

ZORGBEVEILIGING

GGZ VERVOER

BESCHERMD WONEN

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.