WERKEN BIJ XTRN

Terwijl jij zorgt voor anderen zorgen wij voor jou

Werken in de zorg

Vind snel jouw  droombaan in de zorg bij XTRN. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van complexe zorgvraagstukken voor onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kwaliteiten volledig worden benut. Wij weten precies wat onze partners nodig hebben en kunnen jou  daarom optimaal voorbereiden op je nieuwe functie. XTRN werkt als onderaannemer in de zorg. Je bent in dienst of werkt als zzp’er bij XTRN als zorgprofessional en wordt extern ingezet bij diverse zorginstellingen om te ondersteunen en te adviseren. 

Trots om XTRN te zijn

Bij XTRN zijn wij één team. Een team dat dagelijks de personeelsproblemen van onze partners oplost en ondersteunt in het leveren van kwalitatieve zorg. Wij leveren oplossingen en deskundigheid in de zorg waar anderen problemen zien. Wij zijn trots om externe zorgprofessionals te zijn. Wij zijn XTRN.

ONZE SPECIALISMEN

De professionals van XTRN werken met diverse doelgroepen zoals kinderen met complexe gedragsproblematiek, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen met specifieke en veelal complexe medische aandoeningen. 

XTRN levert zorgprofessionals in de GGZ; een doelgroep met een doorgaans complexe problematiek. Dit vraagt naast veel kennis ook tact, stressbestendigheid en het vermogen snel te kunnen schakelen. Daarnaast zijn onze zorgprofessionals echte teamwerkers in het belang van de cliënt.

XTRN is actief binnen de maatschappelijke dienstverlening in onder andere de verslavingszorg, dak- en thuislozenopvang, schuldsanering, gezinsondersteuning en crisisopvang. Wij bieden onze partners ondersteuning door het tijdelijk overnemen van zorgvragen, het detacheren van zorgprofessionals, het uitvoeren van nachtdiensten en het verzorgen van zorgbeveiliging en vervoer. 

XTRN ondersteunt huisartsenposten door het verzorgen van triage diensten in de avonden, nachten en weekenden. Onze gediplomeerde triagisten en junior triagisten zijn ervaren, flexibel en hebben allen een passie voor het vak. Na een korte inwerktijd op locatie, door onze eigen opleiders,  zijn zij  in staat om zelfstandig diensten te draaien.

XTRN is actief in de gehandicaptenzorg; een doelgroep waarin passie, contact en creativiteit centraal staan. De behoeften van de cliënt in zijn of haar leef- en woonomgeving staan voorop en vormen steeds het uitgangspunt voor interventies door onze zorgprofessionals.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Ben jij geïnteresseerd en wil jij graag deel uitmaken van team XTRN? Stuur dan jouw CV naar onderstaande mail of bel naar het onderstaande nummer.

ONZE DIENSTVERLENING

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.