WERKEN BIJ XTRN

Terwijl jij zorgt voor anderen zorgen wij voor jou

Werken in de zorg

Vind snel jouw  droombaan in de zorg bij XTRN. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van complexe zorgvraagstukken voor onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kwaliteiten volledig worden benut. Wij weten precies wat onze partners nodig hebben en kunnen jou  daarom optimaal voorbereiden op je nieuwe functie. XTRN werkt als onderaannemer in de zorg. Je bent in dienst of werkt als zzp’er bij XTRN als zorgprofessional en wordt extern ingezet bij diverse zorginstellingen om te ondersteunen en te adviseren. 

Trots om XTRN te zijn

Bij XTRN zijn wij één team. Een team dat dagelijks de personeelsproblemen van onze partners oplost en ondersteunt in het leveren van kwalitatieve zorg. Wij leveren oplossingen en deskundigheid in de zorg waar anderen problemen zien. Wij zijn trots om externe zorgprofessionals te zijn. Wij zijn XTRN.

ONZE SPECIALISMEN

NEEM DIRECT CONTACT OP

Ben jij geïnteresseerd en wil jij graag deel uitmaken van team XTRN? Stuur dan jouw CV naar onderstaande mail of bel naar het onderstaande nummer.

ONZE DIENSTVERLENING

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.