ZORGBEVEILIGING

Specialistische beveiliging en ondersteuning in de zorg

Veiligheid voor uw cliënten en medewerkers

Veiligheid in de zorg is een belangrijk aspect; veiligheid voor de cliënt, maar zeker ook veiligheid voor de medewerkers. Beveiliging in de zorg vraagt specifieke expertise. XTRN plaatst speciaal hiervoor opgeleide beveiligingsprofessionals binnen zorginstellingen of ondersteunt ambulante medewerkers bij risicovolle huisbezoeken. Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig, zorgbeveiligers wel en kunnen uw zorginstelling en medewerkers ondersteunen. 

XTRN BIJSTANDSTEAM

Het XTRN Bijstandsteam is een speciaal ondersteuningsteam dat 24/7 paraat staat voor calamiteiten en crisisondersteuning. Indien medewerkers van onze partners zich in risicovolle situaties begeven of dreigen te bevinden, kunnen zij een beroep doen op het XTRN Bijstandsteam zonder de situatie te laten escaleren door inschakeling van de politie. Het XTRN Bijstandsteam is gespecialiseerd in het de-escaleren van dreigende situaties en het waarborgen van de veiligheid van alle betrokkenen. De teams worden opgeleid en begeleid vanuit XTRN.

ONZE SPECIALISMEN

De professionals van XTRN werken met diverse doelgroepen zoals kinderen met complexe gedragsproblematiek, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen met specifieke en veelal complexe medische aandoeningen. 

XTRN levert zorgprofessionals in de GGZ; een doelgroep met een doorgaans complexe problematiek. Dit vraagt naast veel kennis ook tact, stressbestendigheid en het vermogen snel te kunnen schakelen. Daarnaast zijn onze zorgprofessionals echte teamwerkers in het belang van de cliënt.

XTRN is actief binnen de maatschappelijke dienstverlening in onder andere de verslavingszorg, dak- en thuislozenopvang, schuldsanering, gezinsondersteuning en crisisopvang. Wij bieden onze partners ondersteuning door het tijdelijk overnemen van zorgvragen, het detacheren van zorgprofessionals, het uitvoeren van nachtdiensten en het verzorgen van zorgbeveiliging en vervoer. 

XTRN ondersteunt huisartsenposten door het verzorgen van triage diensten in de avonden, nachten en weekenden. Onze gediplomeerde triagisten en junior triagisten zijn ervaren, flexibel en hebben allen een passie voor het vak. Na een korte inwerktijd op locatie, door onze eigen opleiders,  zijn zij  in staat om zelfstandig diensten te draaien.

XTRN is actief in de gehandicaptenzorg; een doelgroep waarin passie, contact en creativiteit centraal staan. De behoeften van de cliënt in zijn of haar leef- en woonomgeving staan voorop en vormen steeds het uitgangspunt voor interventies door onze zorgprofessionals.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wij helpen u graag met uw (acute) personeelsvragen en/of complexe zorgvragen

ONZE DIENSTVERLENING

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.