ZORGBEVEILIGING

Specialistische beveiliging en ondersteuning in de zorg

Veiligheid voor uw cliënten en medewerkers

Veiligheid in de zorg is een belangrijk aspect; veiligheid voor de cliënt, maar zeker ook veiligheid voor de medewerkers. Beveiliging in de zorg vraagt specifieke expertise. XTRN plaatst speciaal hiervoor opgeleide beveiligingsprofessionals binnen zorginstellingen of ondersteunt ambulante medewerkers bij risicovolle huisbezoeken. Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig, zorgbeveiligers wel en kunnen uw zorginstelling en medewerkers ondersteunen. 

XTRN BIJSTANDSTEAM

Het XTRN Bijstandsteam is een speciaal ondersteuningsteam dat 24/7 paraat staat voor calamiteiten en crisisondersteuning. Indien medewerkers van onze partners zich in risicovolle situaties begeven of dreigen te bevinden, kunnen zij een beroep doen op het XTRN Bijstandsteam zonder de situatie te laten escaleren door inschakeling van de politie. Het XTRN Bijstandsteam is gespecialiseerd in het de-escaleren van dreigende situaties en het waarborgen van de veiligheid van alle betrokkenen. De teams worden opgeleid en begeleid vanuit XTRN.

ONZE SPECIALISMEN

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wij helpen u graag met uw (acute) personeelsvragen en/of complexe zorgvragen

ONZE DIENSTVERLENING

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

terugbelverzoek

Hebt u een vraag en wilt u graag gebeld worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.