Skip to content

Word ook een van onze vaste

Zorghelden

Versterk ons team van toegewijde zorgprofessionals bij XTRN en ervaar de vrijheid van werken op diverse locaties in de zorgsector. Bij ons vind je de flexibiliteit van een ZZP’er gecombineerd met de ondersteuning en variëteit van uitdagende projecten.

Werken bij

Testimonial

Waar je komt te werken

Via XTRN ben ik ingezet in de verslavingszorg en het heeft mijn kijk op de zorgsector totaal veranderd. De ondersteuning en training die ik kreeg waren ongeëvenaard. Dankzij XTRN kan ik nu echt het verschil maken in het leven van mijn cliënten.

Fatima Zahra

Verpleegkundige

Sofia werkt als begeleider in de ouderenzorg

Als begeleider in de ouderenzorg heb ik dankzij XTRN de kans gekregen om bij verschillende mooie organisaties te werken. Uiteindelijk werk ik nu op een vast project via XTRN en heb ik de mogelijkheid om echt een band op te bouwen met collega’s en “part of the team” te zijn. Elke dag voel ik me dankbaar dat ik mag bijdragen aan het welzijn van de ouderen die ik verzorg.

Het aanmeldproces

Hoe gaan wij te werk

Bij XTRN waarderen we toegewijd en gepassioneerd personeel. Als je overweegt om deel uit te maken van ons team, hebben we een aanmeldproces opgezet om jouw onboarding soepel en eenvoudig te maken. Hieronder lees je stap voor stap hoe je je kunt aansluiten bij onze groeiende gemeenschap van zorgprofessionals.

1
Meld je aan

Vul het intake formulier in en upload alle relevante documenten zoals diploma(s) en CV.

2
Documenten

Alvorens we je uitnodigen op gesprek controleren we alle documenten op geldigheid en echtheid.

3
Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen.

4
Overeenkomst

Bij een wederzijdse klik gaan we graag met jou in zee en sturen jou een digitale overeenkomst.

5
Aan de slag

Na ondertekening van de overeenkomst kan je aan de slag en reageren op diensten via onze app.

Schrijf je direct in

Is je interesse gewekt en wil je aan de slag in de zorg via XTRN? Schrijf je dan direct in via onderstaande link of lees gerust verder als je meer wilt weten over XTRN.