Skip to content

Certificering

Onze Inzet voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid: ISO9001 Gecertificeerd.

Bij XTRN Wonen, is het onze missie om uitzonderlijke zorg en woonoplossingen te bieden aan degenen die ons het meest nodig hebben. We zijn trots te kunnen aankondigen dat onze inzet voor kwaliteit, veiligheid, en klanttevredenheid erkend en bevestigd is door onze ISO9001-certificering.

De ISO9001-norm is wereldwijd erkend als het ultieme keurmerk voor kwaliteitsmanagement. Deze certificering onderstreept ons voortdurende streven naar het handhaven van de hoogste standaarden in alles wat we doen, van de zorg voor onze jeugdigen en het aanbieden van comfortabele woonoplossingen tot onze interne processen en klantenservice.

Wat betekent dit voor u?

  • Vertrouwen: U kunt erop vertrouwen dat wij ons houden aan internationaal erkende normen voor kwaliteit en management.
  • Transparantie: Wij hanteren duidelijke processen en communicatiekanalen, zodat u altijd weet wat u van ons kun verwachten.
  • Consistentie: Onze diensten worden voortdurend gemonitord en verbeterd om te voldoen aan uw behoeften en verwachtingen.
  • Betrokkenheid: Ons team is toegewijd aan voortdurende verbetering, gestuurd door feedback van onze cliĆ«nten en partners.

De ISO9001-certificering is meer dan een badge op onze website; het is een belofte aan u, onze gewaardeerde cliƫnten en partners, dat we ons onvermoeibaar zullen inzetten om te voldoen aan en te overtreffen van de standaarden die u verdient.