Skip to content

Over ons

Welkom bij XTRN, waar compassie, innovatie en toewijding aan de kern van onze missie staan. Als een vooraanstaande
organisatie in zorg en wonen, streven we ernaar om een verschil te maken in de levens van degenen die ons het meest nodig
hebben. Bij XTRN geloven we in het creëren van een toekomst waar iedereen zich ondersteund, gewaardeerd en begrepen
voelt.

Onze Missie

Mensen en organisaties in hun kracht zetten, dat is wat XTRN Zorg doet. Iedereen heeft recht op kwalitatieve zorg en op een beter perspectief. Zorg die aansluit op de behoefte, het belang en de leefwereld van de cliënt en zijn omgeving. 

Onze visie

XTRN Zorg staat voor het leveren van kwalitatieve zorg in samenwerking onze opdrachtgevers, met het oog op het vergroten van de veiligheid en het perspectief van onze medewerkers & cliënten. 

Wij zijn partner in de zorg. In afstemming met de cliënt en zijn omgeving en samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners leveren wij zorg en ondersteuning op maat.  

Met onze persoonlijke aanpak in de samenwerking, in onze verzorging, begeleiding & behandeling, maken wij het verschil!

Onze waarden

  • Kwalitatieve zorg
  • Maatwerk
  • Persoonlijk
  • Resultaatgericht 

Onze Toekomst

Bij XTRN zijn we toegewijd aan voortdurende groei en ontwikkeling. Met trots kijken we naar onze ISO9001-certificering als erkenning van onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We blijven innoveren en onze diensten uitbreiden om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van onze gemeenschappen en de uitdagingen van de toekomst moedig tegemoet te treden

Welkom bij XTRN

We nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis. Samen kunnen we een wereld bouwen waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren. Welkom bij XTRN – waar uw toekomst, onze missie is.