Skip to content

XTRN heeft de

juiste locatie

voor jou

De zorglocaties van XTRN bieden een veilige ondersteunende omgeving afgestemd op de unieke behoeften van elk kind. Ouders en verwijzers kunnen vertrouwen op ons betrokken team voor gespecialiseerde zorg en begeleiding, gericht op positieve groei en ontwikkeling.

Jeugdzorg XTRN

XTRN biedt gespecialiseerde jeugdzorgdiensten die gericht zijn op het ondersteunen van jongeren met diverse uitdagingen, van gedragsproblemen tot emotionele en sociale problematiek. door middel van individueel afgestemde begeleiding streven we ernaar om de jongeren te helpen hun volledig potentieel te bereiken en een positief pad in hun leven te wandelen.

Onze locaties

XTRN biedt jeugdzorg op verschillende plekken in regio Flevoland en in het Gooi. Onze ambulant hulpverlening bieden wij in heel Nederland.

Diverse Jeugdzorg

XTRN’s jeugdzorgaanbod is divers en omvat woongroepen, kamertraining, gezinshuizen en ambulante zorg, allemaal gericht op het bieden van op maat gemaakte ondersteuning en zorg voor jongeren in verschillende stadia van hun ontwikkeling.

Gezinshuis

Het gezinshuis creëert een liefdevolle en gestructureerde omgeving voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Woongroep

Wij bieden jongeren een veilige en ondersteunende woonomgeving waar ze kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.

Behandelgroepen

Bij de behandelgroepen van XTRN krijgen jongeren gespecialiseerde zorg en begeleiding op maat.

Thuis Op Maat

XTRN’s ambulante jeugdzorg focus zich op het bieden van gepersonaliseerde, in-home ondersteuning en begeleiding voor jongeren en hun families.

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze diensten of hoe we kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je de nodige informatie te verschaffen.