Skip to content

FAQ – zorg

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Contactpagina
Wat voor soort zorgprofessionals kan XTRN leveren?

XTRN levert een breed scala aan zorgprofessionals, waaronder verpleegkundigen, GGZ-specialisten, therapeuten en ondersteunend personeel, allemaal zorgvuldig geselecteerd op basis van kwalificaties en ervaring.

Hoe snel kunnen jullie personeel leveren in geval van een ad-hoc behoefte?

We streven ernaar om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen, vaak kunnen we binnen een uur invulling geven aan een dienst, afhankelijk van de specifieke eisen en de beschikbaarheid.

oe snel kunnen jullie personeel leveren in geval van een opdracht op project basis?

We streven ernaar om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen, vaak kunnen we binnen enkele dagen gekwalificeerd personeel leveren voor uw zorgproject, afhankelijk van de specifieke eisen en de beschikbaarheid.

Kunnen jullie helpen bij complexe zorgvragen?

Absoluut, we zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe zorgvragen en bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke situatie en behoeften.

Biedt XTRN ondersteuning in alle sectoren van de zorg?

Ja, wij bieden ondersteuning in verschillende zorgsectoren, waaronder GGZ, verslavingszorg, ouderenzorg en jeugdzorg.

Hoe zorgt XTRN voor kwaliteitsborging bij de geleverde diensten?

Kwaliteitsborging is bij ons een continu proces, waarbij we regelmatig beoordelingen en trainingen uitvoeren, en nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om te zorgen voor de hoogste standaarden in zorgverlening.

Beschikt XTRN over een ISO 9001 certificering

Ja, De zorgverlening van XTRN is ISO 9001 gecertificeerd.

Is het mogelijk om een langdurige samenwerking met XTRN aan te gaan?

Onze diensten zijn zeer flexibel; we luisteren naar uw behoeften en passen onze oplossingen dienovereenkomstig aan om te voldoen aan uw specifieke eisen en doelen.

Hoe gaat XTRN om met vertrouwelijkheid en privacy van cliƫnteninformatie?

De privacy en vertrouwelijkheid van cliƫnteninformatie is voor ons van het grootste belang. We houden ons strikt aan alle geldende privacywetten en -regelgevingen en zorgen voor veilige informatiehandelingen.