Skip to content

Zorgprojecten

Onze zorgprojecten

Onze zorgprojecten

XTRN staat voor innovatieve zorgtrajecten waarbij we professionals in de zorg samenbrengen voor effectieve zorgoplossingen. We zijn een dynamische speler die maatwerk levert in de zorg, met de focus op kwaliteit en empathie.

label

We zijn werkzaam in de volgende zorgdomeinen

XTRN is een veelzijdige partner in de zorg die deskundige bemiddeling en maatwerktrajecten biedt in diverse zorgdomeinen.

Zorg

Waar we voor staan

XTRN staat voor kwaliteit en compassie, met zorgbemiddeling,- en projecten die zowel individuen als zorgorganisaties transformeren.

Kwaliteit door screening

XTRN hecht groot belang aan grondige screening om ervoor te zorgen dat elke zorgprofessional niet alleen vakkundig, maar ook echt past bij de waarden en behoeften van de client. Deze zorgvuldige selectie is de ruggengraat van onze kwaliteitsborging, die garant staat voor veilige, persoonlijke en hoogwaardige zorg.

Persoonlijk contact

XTRN waardeert persoonlijk contact met zowel onze zorgprofessionals als opdrachtgevers, omdat dit essentieel is voor het opbouwen van sterke, vertrouwensvolte relaties die de basis vormen voor effectieve en op maat gemaakte zorgoplossingen. Deze benadering verzekert een diepgaand begrip van ieders behoeften, ambities en doelstellingen.

We denken met je mee

XTRN onderscheidt zich door actief mee te denken met onze opdrachtgevers, waarbij we ons inzetten om hun specifieke uitdagingen en doelstellingen grondig te begrijpen en effectieve, gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden. Deze samenwerkingsgerichte aanpak zorgt voor op maat gemaakte zorgstrategieën die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften en verwachtingen van elke opdrachtgever.

Maatwerk

XTRN levert maatwerk door zorgvuldig afgestemde programma’s en diensten te ontwikkelen die inspelen op de specifieke vereisten en doelstellingen van elke individuele cliënt en opdrachtgever. Deze persoonlijke benadering garandeert niet alleen effectieve resultaten, maar zorgt ook voor een diepgaande, positieve impact op de kwaliteit van de zorgverlening.

Dienstverlening

Opschaling nodig?

XTRN speelt een cruciale rol bij het opschalen van zorg, door organisaties te ondersteunen met uitgebreid kennis en personeel om hun capaciteit effectief te vergroten. We bieden strategische begeleiding en praktische oplossingen, van personeelsbemiddeling tot het implementeren van op maat gemaakte zorgtrajecten,- en processen, om aan de groeiende zorgbehoefte te voldoen. Onze expertise in het op maat maken en aanpassen van zorgprocessen stelt organisaties in staat om hun dienstverlening efficiënt uit te breiden, terwijl de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg gewaarborgd blijven.

Onze aanpak

Onze aanpak bij XTRN is gericht op het bouwen van duurzame relaties met zowel zorgprofessionals als opdrachtgevers, door middel van actieve betrokkenheid, empathie en continue innovatie.

Continuiteit

XTRN waarborgt de continuïteit van zorg bij onze opdrachtgevers door betrouwbare, flexibele ondersteuning en het leveren van kwalitatieve zorgprofessionals die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften.

1-op-1 zorg

XTRN biedt in de jeugdzorg op maat gemaakte 1-op-1 zorgtrajecten, waarbij we individueel afgestemde ondersteuning en begeleiding leveren om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen.

Complexe zorgvragen

XTRN specialiseert zich in het bieden van oplossingen voor complexe zorgvragen, waarbij we innovatieve en gepersonaliseerde benaderingen toepassen om effectieve ondersteuning en zorg te bieden in uitdagende situaties.

We ontlasten het zorgproces voor u

XTRN speelt een essentiële rol in het ontlasten van zorginstellingen door het bieden van deskundige ondersteuning en personeelsoplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke eisen van onze opdrachtgevers. Onze diensten omvatten het leveren van gekwalificeerd en ervaren personeel, het ontwikkelen van op maat gemaakte zorgprogramma’s, en het adviseren over efficiënte zorgstrategieën. Door deze aanpak kunnen zorginstellingen zich concentreren op hun kerntaken, terwijl wij zorgen voor de benodigde ondersteuning en expertise. Dit resulteert in een verbeterde zorgkwaliteit, efficiëntie in de bedrijfsvoering en een verhoogde tevredenheid van zowel cliënten als zorgverleners.

We hebben samenwerkingen met:

gooi-vechtiris

Hans werkt in de verslavingszorg via XTRN

Als medewerker van XTRN houdt Hans zich bezig met het bieden van essentiële ondersteuning in de verslavingszorg. Hij werkt nauw samen met cliënten die worstelen met verslaving, en biedt hen persoonlijke begeleiding en therapie, gericht op herstel en re-integratie. Hans’ rol omvat het opstellen en uitvoeren van behandelplannen, het voeren van individuele en groepsgesprekken, en het samenwerken met andere zorgprofessionals om een holistische benadering van de verslavingszorg te waarborgen. Zijn werk draagt bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van zijn cliënten en ondersteunt hen in hun reis naar herstel en zelfstandigheid.

Wist je dat: we ook eigen locaties hebben

Wij ondersteunen niet alleen zorginstellingen, wij zijn ook zelf een zorginstelling.

Almere
Woongroepen

Wij bieden jongeren een veilige en ondersteunende woonomgeving waar ze kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.

Lelystad
Behandelgroepen

Bij de behandelgroepen van XTRN krijgen jongeren gespecialiseerde zorg en begeleiding op maat.

Loosdrecht
Gezinshuis

Het gezinshuis creëert een liefdevolle en gestructureerde omgeving voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben

Almere
Kamertraining

De kamertraining van XTRN helpt jongeren vaardigheden te ontwikkelen voor zelfstandig wonen een zelfredzaam leven.

Plan een kennismaking

Bent u op zoek naar een partner die uw borguitdagingen begrijpt? Plan een kennismakingsgesprek met ons team en ontdek hoe onze dienst,- en zorgverlening uw organisatie kunnen versterken.