Skip to content

Hoe werkt het?

Werken via XTRN

Werken in de zorg is een roeping die heel veel voldoening biedt. Met XTRN vind je de opdracht die perfect bij jou past. Sluit je aan bij ons netwerk van zorgprofessionals en maak het verschil. Kies voor een carrière waarin je echt impact maakt via XTRN.

Procedure
Wat we van je verwachten

Bij XTRN geloven we dat zorg meer is dan alleen een beroep. We zoeken individuen die niet alleen deskundig zijn, maar ook empathie, geduld en een oprechte toewijding hebben om levens te verbeteren. Als je deze kwaliteiten bezit en streeft naar echt het verschil maken in de zorg, ben je bij ons aan het juiste adres.

Specialismen
Waar kom je te werken

Bij XTRN zijn we trots op onze brede expertise die zich uitstrekt over diverse zorgsectoren. Of je nu in de ouderenzorg, verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg of jeugdzorg bent, ons team staat klaar om te ondersteunen en innovatie te brengen in elke discipline. Sluit je aan bij XTRN en maak deel uit van onze missie om overal waar we actief zijn een verschil te maken

Werken bij XTRN

Word een held in de zorg

Bij XTRN geloven we in zorg op maat voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Jouw carrière, jouw voorwaarden. Word onderdeel van een netwerk dat streeft naar zorg met een menselijk hart.

Persoonlijk contact

Bij XTRN staat persoonlijk contact centraal. we geloven dat directe communicatie met onze medewerkers en ZZP’ers de basis vormt voor een succesvolle samenwerking.

Jij bent altijd zelf in control

Bij XTRN heb jij de regie in handen. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel diensten je werkt, zodat je carrière naadloos aansluit bij jouw privé-leven. Ervaar de vrijheid en controle die XTRN je biedt.

Vind jouw ideale match

We luisteren aandachtig naar jouw wensen en ambities om je te koppelen aan opdrachten die echt bij je passen. Ontdek de kracht van maatwerk en vind je ideale bij XTRN.

Ontdek de Veelzijdigheid en groei mee met XTRN

Bij XTRN Bieden we een diversiteit aan kansen in verschillende zorgsectoren. Of je nu passie hebt voor ouderenzorg, jeugdzorg, GGZ of verslavingszorg, Bij ons vind je altijd een plek die bij je past.

1
Meld je aan

Vul het intake formulier in en upload alle relevante documenten zoals diploma(s) en CV

2
Documenten

Alvorens we je uitnodigen op gesprek controleren we alle documenten op geldigheid en echtheid.

3
Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen.

4
Overeenkomst

Bij een wederzijdse klik gaan we graag met jou in zee en sturen jou een digitale overeenkomst.

5
Aan de slag

Na ondertekening van de overeenkomst kan je aan de slag en reageren op diensten via onze app

6

Onze tips voor jou

De checklist

Wil jij aan de lag als ZZP’er maar geen idee waar je moet beginnen? Hieronder hebben wij een aantal tips en aandachtspunten op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid om aan de slag te gaan bij XTRN

 • 1. KvK inschrijving

  Start met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit is noodzakelijk voor het officieel starten van je onderneming.

 • 2. Administratie

  Zorg dat je boekhouding vanaf het begin goed is georganiseerd. Overweeg eventueel een boekhouder gespecialiseerd in de zorg.

 • 3. Zakelijke rekening

  Overweeg een aparte zakelijke rekening te openen. Dit scheidt je zakelijke en privé financiën en vereenvoudigt je administratie.

 • 4. Verzekeringen

  Sluit de juiste verzekeringen af, zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en eventueel een arbeidsongeschiktheidsverkering.

 • 5. Accreditatie en bijscholing

  Zorg dat je kwalificaties en accreditaties up-to-date zijn. investeer in continue bijscholing om aan de eisen van de zorgsector te voldoen.

 • 6. Persoonlijke balans

  Als zelfstandige is de grens tussen werk en privé soms dun. Zorg voor voldoende rust en ontspanning om burn-out en overbelasting te voorkomen.

Wat we je bieden

Betrouwbare partner

XTRN staat voor consistentie, eerlijkheid en het nakomen van beloften in elke samenwerking. Onze transparantie en integriteit maken ons een betrouwbare partner in de markt. Met XTRN kies je voor een fundament van respect en loyaliteit.

De XTRN familie

Bij XTRN is familie niet zomaar een woord. Het is de warmte die je voelt wanneer je samenwerkt met ons team. Deze waarde gaat verder dan zaken doen. Het draait om het opbouwen van oprechte relaties, het ondersteunen van elkaar en het creëren van een omgeving waar iedereen zicht thuis voelt.

We zijn er voor je

Bij XTRN staat ‘er voor elkaar zijn’ centraal in onze cultuur. Het betekent dat we elkaar ondersteunen in goede en uitdagende tijden, en samenwerken als een hecht team om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Schrijf je in

Benieuwd geworden naar XTRN en wil je graag een samenwerking met ons aangaan? schrijf je dan direct in via onderstaande knop.